Label-R is uit haar jasje aan het goeien! 

Gezocht: Freelance designer


Label-R is een site waar je unieke woon- en lifestyle producten kunt bestellen. De producten worden in Nederland gemaakt. Wij geven om een beter milieu, daarom werken we alleen met niet giftige inkten op waterbasis en maken we gebruiken van de nieuwste printtechnieken. We printen om demand. Hierdoor hebben wij geen grote voorraad en wordt er alleen geprint wat nodig is. Zo zorgen wij samen voor zo weinig mogelijk verspillen van inkt en textiel. Per jaar worden er 2 grote collectie’s gemaakt, maar tussendoor zitten we ook niet stil. 

Label-R groeit! En daarom zijn we op zoek naar een 2e freelance designer. We barsten van de creatieve ideeen en willen de komende jaren graag nog meer leuke producten aan onze klanten bieden. Wordt jij blij van het bedenken van nieuwe gave producten en het ontwerpen van nieuwe dessins en originele teksten? Ben jij creatief en ben je op de hoogte van de nieuwste trends en heb je dezelfde stijl als LABEL-R? En kan je het merk uitdragen op de socials, flyers en website? Beheer je uitstekend Photoshop, Illustrator en Indesign? Ben je commercieel ingesteld en ben je een ster in het bedenken van mooie pakkende teksten? Heb je ervaring als grafische vormgever? Dan zoeken we jou! 

Per seizoen maak je mooie flyers en banners voor de site. Verder ontwerp je mee aan de opmaak van social media. Maar vooral ga je voor 2 nieuwe productlijnen, producten bedenken, contacten leggen met de leveranciers, templates maken, prints en teksten bedenken/ontwerpen. 
Lijkt dit jou leuk en woon in de omgeving van Leeuwarden? uren in overleg. 

Stuur dan een mail naar labelrinfo@gmail.com ! 🙂